Dnes uvidíme poslední díl Ordinace v růžové zahradě 2 této sezóny

Ztratí se Petrův syn Filip v podání Adama Vojtka.
 
 
I když televizní stanice omezily vysílání premiérových dílů oblíbených seriálů, nestačilo to. Televize Nova oznámila, že dnešní díl Ordinace v růžové zahradě 2 je pro jarní sezónu poslední. Fanoušci si tak budou muset nějaký čas počkat, než se seriál vrátí na televizní obrazovky. TV Nova ale vzkazuje, že o nasazení dalších premiérových dílů Ordinace v růžové zahradě 2 bude včas informovat.

Zatím poslední premiérový díl s pořadovým číslem 968 přinese spoustu zvratů. Hejtman Švarc (Pavel Nečas) je po rozvodu blízko bankrotu. Navíc bude muset brzy vyplatit bratrovi Bobovi a jeho ženě Heluš (Martin Zounar a Martina Randová) milión. Zoufale hledá možnost, jak soužití Hečků (Lenka Termerová a Zdeněk Godla) a Švarců zkomplikovat a napadne ho, že rodinu přihlásí do televizní reality show Manželská výměna.

Zita (Jana Holcová) přiváží z LDN Tomáše Rédla (Jan Komínek). Vidí, že jeho stav se kvůli špatné péči v ústavu hodně zhoršil. Chce ho zachránit stůj, co stůj, aby mu splnila poslední přání, dožít se narození své sestry. Doma zatím na Zitu čeká šok. Petrův (Radim Fiala) syn Filip (Adam Vojtek) se ztratil…

Mára (Robert Jašków) využije příležitosti, aby očernil Eduarda (Petr Štěpánek) a dostal ho z ředitelského křesla. Márova obvinění by měl potvrdit jeho syn Patrik (Patrik Děrgel), a zasadit tak Edovi poslední ránu. Udělá to? Půjde proti řediteli nemocnice a tím i proti své vlastní ženě Táně (Markéta Děrgelová)?

(Foto: TV Nova)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací