Nové díly Ordinace v růžové zahradě 2: Zamilují se do sebe sestřička Radka a doktor Kratochvíl?

Jak se budou vyvíjet osudy oblíbených hrdinů po neplánované přestávce?
 
 
Seriál Ordinace v růžové zahradě 2 nabídl minulý týden poslední díl jarní sezóny 2020. Dnes večer se tak na obrazovky vrátí reprízové epizody pořadu Kriminálka Anděl. O premiérové díly Ordinace v růžové zahradě 2 samozřejmě nepřijdete. Vedení televize Nova ubezpečuje, že o nasazení dalších premiérových dílů Ordinace v růžové zahradě 2 bude včas informovat. Již dnes ale víme, co nového se (nejen) za zdmi operačních sálů bude dít a jaké zápletky se (možná) dočkají svých rozuzlení.

Děj se určitě bude točit kolem vztahu sestřičky Radky (Anna Julie Slováčková) a doktora Vojty Kratochvíla (Ivan Lupták). Vzplane mezi nimi láska? Možná dojde i k odhalení pikantních tajemství, a to nevěry Lucie Vágnerové (Ivana Jirešová) a úlet Aleny Mázlové (Michaela Badinková) s doktorem Martinem Brabcem (Pavel Řezníček). Horké chvíle zažije Eduard Valšík (Petr Štěpánek), protože bude muset uhájit křeslo ředitele kamenické nemocnice.

Řešit se bude i otázka, zda vyhrají Bobo a Heluš (Martin Zounar a Martina Randová) sázku s hejtmanem (Pavel Nečas) o milion korun. Nelehký úkol bude čekat na Zitu (Jana Holcová), která se bude snažit udržet při životě pacienta Rédla (Jan Komínek), aby poznal svoji nenarozenou sestru. A dokážou s Hanákem (Radim Fiala) zachránit Filipa (Adam Vojtek) z důsledků šikany ve škole? Na všechny tyto otázky přinesou odpovědi nové, premiérové díly Ordinace v růžové zahradě 2.

(Foto: TV Nova)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací