Bourák: Podívejte se na trailer a plakát černé komedie Ondřeje Trojana s Ivanem Trojanem

Bourák, dle tvůrců, k létu patří.
 
 
Bourák se řítí do kin. Černá komedie Ondřeje Trojana s Ivanem Trojanem bude prvním celovečerním filmem, který bude mít premiéru ve znovu otevřených kinech po pandemii koronaviru.

„Zastydlý puberťák s otřískaným růžovým Cadillacem, který chodí trsat rock and roll s holkou, co vypadá jako ze starého amerického katalogu na podprdy,“ tak popisují tvůrci Bouráká, kterého hraje Ivan Trojan. Jeho zanedbávanou ženu ztvárnila Kristýna Boková. Talentovaná herečka si pochvalovala práci maskérek a šanci zahrát si něco tak odlehčeného. Jejich věčně naštvané dceři vdechla život a podobu studentka konzervatoře Veronika Marková.

V dalších rolích uvidíme Jiřího Macháčka, Petru Nesvačilovou, Kryštofa Hádka, Kateřinu Winterovou, Jaromíra Dulavu, Jiřího Šimka, slovenské herce Milana Ondríka, Alenu Pajtinkovou, Petru Polnišovou, výtvarníky Jaroslava Rónu a Aleše Najbrta i režiséra Ondřeje Trojana.

Příběh snímku nás zavede do města na severu Čech, který filmaři pojmenovali Šlukdorf, kde jediný pořádný byznys jsou kasina a šlapky. Premiéra snímku v českých kinech je naplánovaná na 11. června 2020, protože se tvůrci rozhodli nečekat s uvedením až na podzim. První ochutnávku Šlukdorfu si ovšem můžeme dopřát již nyní, a to prostřednictvím traileru a plakátu.

Plakát Bourák:

(Foto: Bara Lockefeer, plakat film Bourák)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací