Ivana Jirešová, Tomáš Slavíček, Anna Kadeřávková či Adéla Elbel v premiérovém dílu Máme rádi Česko

V roli kapitánů se vrací Jakub Prachař a Vojta Kotek.
 
 
Na televizní obrazovky míří premiérová osmá řada soutěžní show Máme rádi Česko, která nabídne pět nových dílů, jenž budou odvysílány během nejbližších pěti pátečních večerů. Vrací se Libor Bouček v roli moderátora a Jakub Prachař i Vojta Kotek jako kapitáni dvou hvězdných týmů. Připraveno je i několik novinek.

Sehranou sestavo doplní stand-up komik a účetní Basang Ungunov, osmadvacetiletý Kalmyk. Jeho úkolem bude, i přes absenci hudebního sluchu, zazpívat soutěžícím píseň tak, aby ji jednoduše (ne)poznali. „Nové díly přinesou větší dynamiku, přiblížíme se divákům i tím, že vyrazíme na typický víkendový nákup a soutěžící si budou muset zapamatovat obsah košíku, zapojíme do hry anagramy, a zároveň se nám podařilo objevit skutečného znalce české pop music – Kalmyka Basanga, který se připojí ke stabilnímu a nestárnoucímu hudebnímu tělesu Jiřího Dvořáka,“ přibližuje změny moderátor Libor Bouček.

V prvním dílu osmé série Máme rádi Česko, který bude k vidění v pátek 29. května 2020, budou pod vedením Tomáše Prachaře soutěžit herečky Jaroslava Obermaierová a Ivana Jirešová a stepař Tomáš Slavíček. V týmu Vojty Kotka budou bojovat herečka Anna Kadeřávková, zpěvák Jožka Šmukař a stand-up komička Adéla Elbel.

(Foto: Máme rádi Česko, FTV Prima)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací