Na červenou pohovku v Show Jana Krause usednou Jan Hamáček, Jitka Vodňanská a Zdeněk Polach

Co se stane, když se na jednom místě sejdou ministr vnitra, psycholožka a břichomluvec?
 
 
V nadcházejícím dílu Show Jana Krausese se budou řešit (nejen) závažná témata. Pozvání do pořadu totiž přijal ministr vnitra Jan Hamáček, který se během pandemie COVID-19 doslova proslavil. V průzkumech veřejného mínění dokonce patřil spolu s profesorem Prymulou k nejdůvěryhodnějším osobnostem boje proti koronaviru. 

„Ten moment, kdy jsem si uvědomil, že se na nás valí vlak v protisměru, byl, když jsem viděl matematický model, který na základě křivek z Itálie, a možná už ze Španělska, namodeloval, co by to znamenalo v počtu nakažených u nás a kdy dojde ke kolapsu zdravotnictví. Když mi to ten autor prezentoval na ministerstvu vnitra, bylo ticho. Uvědomili jsme si, že v horizontu týdnů se na nás řítí obrovský průšvih, a já jsem řekl, že to musí vidět premiér,“ nedávno přiznal Hamáček.

Další osobností je psycholožka Jitka Vodňanská, která tvrdí, že koronavirus strhl mnoha lidem masky, které si v běžném životě nemohou dovolit odložit. „Najednou se ale to všechno strhlo, takže například skončily mnohé milenecké vztahy. K milenkám se prostě nesmělo jít,“ komentuje průběh a některé důsledky karantény Vodňanská.

Z řad umělců se v této epizodě známé talkshow objeví břichomluvec Zdeněk Polach, kterého můžeme znát jako finalistu soutěže Česko Slovensko má talent 2018. Polach se svou show procestoval celý svět a ve sbírce má přes desítku různých loutek.

(Foto: Show Jana Krause, FTV Prima)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací