Seriál Ulice se opět natáčí, do ateliérů se po koronavirové přestávce vrátili herci

Natáčení Ulice probíhá ve speciálním režimu.
 
 
Ateliéry seriálu Ulice, které se nachází v pražské Hostivaři, opět ožily. První natáčecí den po koronavirové dvouměsíční pauze začal ve čtvrtek 18. června 2020 brzy ráno. Každý účastník obnoveného filmování musel být otestován na COVID-19. Výkonná producentka seriálu Janka Maršíková prozradila, že veškeré provedené testy byly negativní.

Samotné natáčení probíhá za zpřísněných hygienických podmínek. Například herci se nepotkávají v šatně ani maskérně, stolky jsou rozděleny plexisklem a štáb nosí nejen roušky, ale i speciální ochranné štíty. I přes bezpečnostní opatření stěžující práci panuje na place dobrá nálada. „Musel jsem tu být v 7:00, přesto jsem se probudil mnohem dřív, než mi zazvonil budík. To se mi nestává. Jsem rád, že opět budeme v jednom kole,“ prozradil Jan Holík představitel policisty Jiřího Hermana. Herečka Markéta Stehlíková se přiznala, že i když karanténu strávila na chalupě, kde relaxovala, už to bylo dlouhé a těšila se do Ulice za kamarády.

(Foto: Ulice, TV Nova)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací