Promítat budou zase všechna multikina v ČR, za pár dnů otevře i Cinema City

Letní popcornová kino sezóna začíná.
 
 
Pravidelní návštěvníci kin se museli dlouho obejít bez své oblíbené zábavy. Nyní se vše vrací do normálu, a otevírají nejen poslední opozdilci, ale do kinosálů se již brzy vrátí i oblíbený popcorn.


Některá multikina působící u nás využila hned první uvolnění a otevřela i s několika omezeními. Do CineStar, Premiere Cinemas a Golden Apple Cinema můžeme chodit již několik týdnů. Vypořádat jsme se sice museli s rouškou, rozestupy, omezenou filmovou nabídkou a absencí občerstvení, ale promítalo se. Nyní se přidal i poslední opozdilec, který napínal své návštěvníky do opravdu poslední chvíle. Cinema Ciy na svých stránkách a sociálních sítí zveřejnilo zprávu, že otevře ve čtvrtek 25. června 2020. Ve stejný den do kinodistribuce vstoupí i česká komedie z vinařského prostředí 3Bobule, jejíž premiéra byla kvůli koronaviru o několik měsíců odložena.

Návrat hlásí i občerstvení. To si sice již můžeme koupit, ale nesmíme s ním vstoupit do sálů a hledišť. To by se mělo ale také brzy změnit. Další vlna rozvolňování, která je naplánovaná na středu 1. července 2020, by měla přinést i možnost konzumace popcornu, nachos a nápojů i při sledování filmů.

 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací