3Bobule: Miroslav Táborský má rád suché bílé víno a oblíbil si natáčení na Moravě

Vrací se nejen ústřední trio, ale i oblíbený Kozderka.
 
 
V kinech je právě teď k vidění komedie o víně 3Bobule, ve které se vrací i soused Kozderka, který je sice zápornou postavou, ale škodí tak nešikovně a láskyplně, že si ho nelze neoblíbit. Jeho představitel Miroslav Táborský na premiéře filmu s tajemným úsměvem na adresu Kozderky prozradil, že to tentokrát není úplně stejné, jako to bývalo.

Štáb nejvíce času strávil na jižní Moravě v lokalitách jako jsou Mikulov, Moravská Nová Ves, Klentnice, Sedlec, Bulhary, Strachotín, Dolní Věstonice, Pavlov nebo Zaječí. Táborský na natáčení na Moravě s láskou vzpomíná. „Já jsem si to tam za ty roky zamiloval. Říkal jsem, že je to jako když jedete za příbuznýma, které jste dlouho neviděli,“ svěřil se herec.

K Bobulím neodmyslitelně patří i víno. Miroslav Táborský má tento nápoj rád a během milého povídání uvedl, že preferuje suché bílé víno. Celý rozhovor z premiéry filmu 3Bobule najdete na našem YouTube kanálu ČK LIVE.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací