Slavnostní premiéru filmu 3Bobule uvedli Tereza Ramba, Kryštof Hádek i Lukáš Langmajer

„Nevinně o víně.“
 
 
Vše se pomalu vrací do normálu. Do kin se vrací filmy, diváci, občerstvení i život. Komedie 3Bobule měla do kin vstoupit již 12. března 2020. Zasáhla ale pandemie koronaviru a premiéra snímku musela být odsunuta. Nyní se fanoušci filmové série dočkali, protože třetí pokračování Bobulí je konečně tu. Slavnostní premiéru snímku uvedlo nejen ústřední trio Tereza Ramba, Kryštof Hádek a Lukáš Langmajer, ale i spousta dalších herců a tvůrců.

Od natáčení prvního dílu uplynulo celých dvanáct let, což se odrazilo i na vývoji postav. Honza (Kryštof Hádek) a Klára (Tereza Ramba) vyspěli, jsou majiteli vinařství, a dokonce i rodiči. Uplynulý čas ovšem na jejich vztahu zanechal šrámy. Na Moravu opět přijíždí i Honzův ztřeštěný kamarád Jirka (Lukáš Langmajer). Vrací se ale i staří známí, jako je soused Kozderka (Miroslav Táborský), František (Marian Roden), moravský policista (Radim Novák) a další. Ve filmu se dále představí Braňo Deák (slovenský byznysmen Miro), Michal Isteník (nepoctivý zaměstnanec Humpl), Tomáše Měcháčka, Lumíra Přichystalová či dětští herci Šimon Klacl, Anna Krejčířová, Prokop Zach a další.

Se všemi těmito herci (a mnoha dalšími) jsme se potkali i na slavnostní premiéře filmu 3Bobule. Než se celá herecká a tvůrčí delegace přesunula do sálu, kde proběhlo uvedení filmu, nechyběla neodmyslitelná sklenička vína a společná fotografie na schodech Lucerny potažených červeným kobercem. Jak to na speciální projekci vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací