Pořad Peče celá země se připravuje na natáčení druhé řady

Soutěžící i porotci z první řady se v létě vydají za diváky.
 
 
Patřili jste k pravidelným divákům pořadu Peče celá země? Česká televize začala pracovat na druhé řadě oblíbené kuchařské show. Na Kavčích horách skončilo první kolo konkurzu. Tvůrci pořadu prozradili, že se tento rok přihlásilo čtyřikrát více zájemců.

„Nejpočetnější skupinou se opět staly maminky na rodičovské dovolené a studentky. Zároveň jsem rád, že jsme mohli vybírat z většího množství mužů a starších zkušených žen, kterých nás tentokrát navštívilo téměř o polovinu víc,“ prozradil kreativní producent pořadu Peče celá země Petr Mühl. Ti nejlepší amatérští pekaři a cukráři budou vybráni po letních prázdninách a natáčení druhé řady začne příští rok na jaře.

Na letní období Česká televize připravila speciální projekt Českem tam a zpět v rámci kterého se soutěžící i porotci z pořadu Peče celá země vydají za diváky. Například, Josef Maršálek a Lucie Vlkojanová navštíví již příští pátek Krumlov a s vítězkou soutěže se budeme moci potkat poslední červencový pátek v Mikulově.

(Foto: Peče celá země II, casting, Česká televize)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací