54 ½ MFF Karlovy Vary nabídne čtyřdenní nesoutěžní filmovou přehlídku

Promítat se bude v hotelu Thermal, Městském divadle Karlovy Vary, kině Čas a sále Grandhotelu Pupp.
 
 
Dnes měl začít jubilejní ročník Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary. Filmový fanoušci už ví, že se 55. MFF Karlovy Vary přesunul na léto roku 2021 a místo něho dnešním dnes startuje unikátní přehlídka TADY VARY ve vašem kině, v rámci které bude do 11. července 2020 promítnuto 16 filmů v šestadevadesáti českých kinech. Pořadatelé festivalu ale nezahálí a připravili podzimní překvapení s názvem 54 ½ MFF Karlovy Vary.

Tato speciální přehlídka proběhne ve dnech 18. – 21. listopadu 2020 v Karlových Varech. Diváci budou moci vybírat z nabídky 30 filmů, které budou uvedeny vždy dvakrát. Promítání poběží v hotelu Thermal, Městském divadle Karlovy Vary, kině Čas a sále Grandhotelu Pupp. Organizátoři dále slibují, že mají v plánu zařadit i některé z tradičních akcí doprovodného programu a připravit ve spolupráci s městem Karlovy Vary a zdejšími ubytovateli pro návštěvníky speciální pobytové balíčky.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací