V komedii o mateřství Matky se představí Hana Vagnerová, Petra Hřebíčková, Sandra Nováková a Gabriela Marcinková

Jejich partnery ztvární Jakub Prachař, Jiří Langmajer, Štěpán Benoni, Vladimír Polívka a Václav Neužil.
 
 
Letošní léto se bude režisér Vojtěch Moravec věnovat mateřství a všemu kolem něj. Uprostřed prázdnin totiž začne natáčet romantickou komedii Matky, ve které jednu z hlavních rolí ztvární jeho manželka. Pro Sandru Novákovou je film výzvou hned v několika ohledech, protože se musí nejen popasovat se svojí rolí a režisérskými pokyny svého muže, ale je i spoluautorkou scénáře. Druhou scénáristkou je Vanda Zaplatílková Hutařová.

Snímek Matky se divákům pokusí přiblížit to, jaké to je, být v dnešní době matkou malých dětí a současně ženou, kamarádkou a partnerkou. Jako matky se vedle Novákové představí i Hana Vagnerová, Petra Hřebíčková a Gabriela Marcinková. Jejich partnery hrají Jakub Prachař, Jiří Langmajer, Štěpán Benoni, Vladimír Polívka a Václav Neužil.

I když byla Haně Vagnerové svěřena hlavní role, ona sama matkou není. „Naštěstí jsem celý život obklopena malými dětmi, takže mě nabídka role novopečené maminky nevyděsila. Navíc i moje postava se sama s mateřstvím teprve sžívá,“ svěřila se Vagnerová.

Premiéra filmu Matky v českých kinech je naplánovaná na 26. listopadu 2020.

Plakáty Matky:

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací