Jakub Landovský pochválil výkon Martina Hofmanna ve filmu Havel, kde hraje Pavla Landovského

„Byl uvěřitelným Lanďákem i bez řvaní.“
 
 
Film režiséra Slávka Horáka Havel vstoupí do českých kin již 23. července 2020. Ještě před premiérou proběhla pracovní projekce životopisného dramatu, které se zúčastnil i syn Pavla Landovského, a to Jakub Landovský. Ten po promítání zhodnotil výkon Martina Hofmanna, který jeho tatínka ve filmu ztvárnil.

„Vidět tatínka na plátně bez toho, aby to byl on, je velmi zvláštní pocit. Martin Hofmann ale dokázal podle mě něco mimořádného. Byl uvěřitelným Lanďákem i bez řvaní, a vystihl to, co charakterizovalo vztah táty s Havlem, totiž opravdové kamarádství,“ svěřil se Jakub Landovský.

Martin Hofmann a Jakub Landovský se při této příležitosti i osobně setkali. „Bylo to zvláštní, ojedinělé. Myslím, že Russel Crowe prostě takovou zkušenost po natočení Gladiátora neudělal. Rád jsem Jakuba poznal a celé to dopadlo dobře,“ popisuje situaci herec.

Abychom si i my mohli udělat obrázek o tom, jak bude Pavel Landovský s tváří Martina Hofmanna v kinech vypadat, zveřejnili tvůrci speciální ukázku.

(Foto: Havel, Bontonfilm)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací