Filmové události #29/20: Došlo ke znovuotevření Disney Worldu a chystá se nový seriál ze světa Star Wars

Disney a jeho velké plány.
 
 
Michael Bay má v plánu nový snímek o aktuální tematice. Znovuotevírá se Disney World. Disney+ chystá nový Star Wars seriál. HBO Max zase pořad o Batmanovi. Je tu i trailer k netflixovskému thrilleru Projekt Power. V ukázce se představila druhá řada Psychiatra. Klip předvedl i animák ze světa Star Treku. A teaser nabídnul i dokument o Karlu Gottovi. V závěru je tu pak smutná zpráva, zemřela herečka Kelly Preston.

#29/20

Režisér Michael Bay, známý pro akčňáky a snímky ze světa Transformers, chystá nový snímek pojmenovaný Songbird. Film pojednává o pandemii a měl by se také nyní, v období pandemie natáčet. Objevit by se v něm měl K.J. Apa, Sofia Carson nebo Demi Moore.

Disney se zase rozhodlo znovuotevřít Disney World na Floridě. A to i přes to, že v Americe pandemie spojená s Covidem stále neustupuje. Otevření slavného zábavního parku dokonce zapříčinilo ještě větší vzrůst počtu nakažených a obětí koronaviru.

Tím však novinky ze světa Disneyho nekončí. Jeho streamovací stanice Disney + totiž uvede nový seriál ze universa Star Wars. Animovaný pořad pojmenovaný The Bad Batch se zaměřuje na elitní a experimentální klony jménem Bad Batch, které se ocitají v předaleké galaxii po událostech seriálu Klonové války. The Bad Batch by měl debutovat na Disney + v příštím roce.

Konkurenční HBO Max má však taky své plány. Tvůrci nově uvedli, že plánují pořad o Batmanovi, který by se měl zaměřovat na jeho domovské město Gotham a jeho obyvatele. Dějově se pak bude zakládat na očekávaném snímku Batman s Robertem Pattinsonem v hlavní roli a mělo by tak jít o jakýsi jeho spin-off.

Samozřejmě by to nebyl týden bez trailer. S jedním přišel i Netflix, který nabídl první ukázku ke svému chystanému thrilleru Projekt Power. Objevit se zde mají Jamie Foxx nebo Joseph Gordon-Levitt. Snímek by měl debutovat na streamovací platformě 14. srpna.

Netflix pak také zanedlouho nabídne druhou řadu úspěšného seriálu Psychiatr (orig. The Alienist) původně vysílaného stanicí TNT. Psychologický thriller odehrávající se koncem 19. století sleduje tři protagonisty v podání Luka Evanse, Daniela Brühla a Dakoty Fanning, kteří řeší záhadné vraždy v New Yorku. Nová sezóna odstartuje na Netflixu již tuto neděli.

V klipu se pak předvedl i animák ze světa Star Treku nesoucí podtitul Lower Decks. Desetidílný seriál se má zaměřovat na členy posádek těch méně důležitých vesmírných lodí. Premiéru pak má naplánovanou na 6. srpen.

A v poslední řadě je tu i teaser z domácího prostředí. Ten se vztahuje k chystanému dokumentu o zpěvákovi Karlu Gottovi. Tvůrci se rozhodli divákům představit první záběry. Film pojmenovaný Karel pak má vstoupit do kin letos v říjnu.

(Foto: Karel, Karel Gott Agency)

Na úplný závěr tu pak máme poněkud smutnou zprávu. Opustila nás herečka Kelly Preston. Smutnou novinu sdělil světu skrz sociální sítě její manžel herec John Travolta. Preston údajně v soukromí již dva roky bojovala s rakovinou prsu, které nakonec podlehla. Mezi její známá díla patří Jerry Maguire nebo komedie Dvojčata.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Příspěvek sdílený John Travolta (@johntravolta),

(Úvodní foto: The Batman, Matt Reeves/Warner Bros., Karel, Karel Gott Agency)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací