Padla první klapka seriálu Hvězdy nad hlavou s Terezou Kostkovou v hlavní roli

Televize Prima natáčí šestnáctidílný seriál z venkovského prostředí.
 
 
V exteriérech na Rokycansku se sešla parta herců, aby zde padla první klapka nového seriálu televize Prima s názvem Hvězdy nad hlavou. V hlavní roli šestnáctidílného pořadu z venkovského prostředí se představí Tereza Kostková jako veterinářka Lucie Boučková.

Příběh Hvězd nad hlavou se bude točit kolem lásky a zvířat, protože Lucie nejen pomáhá zachraňovat zvířata a lidské osudy, ale navíc se musí rozhodnout mezi bývalým manželem Jiřím Boučkem (Roman Vojtek) a architektem Janem Veselým (Roman Zach), aby našla pravou lásku a zajistila šťastnou budoucnost pro sebe a svého syna Filipa (Filip Antonio).

„Přiznám se, že když jsem poprvé četla scénář, tak mě některé situace mé postavy překvapovaly. Myslím, že to bude pěkný, napínavý a pravdivý seriál. Diváci budou sledovat cestu mojí Lucie, ve které se probudí doposud uspané ženství. Je víc matka a veterinářka, než žena, a ta se najednou začne hlásit o slovo,“ přibližuje svou hrdinku Tereza Kostková.

V dalších rolích se představí Bolek Polívka, Petr Nárožný, Pavel Zedníček, Oldřich Vlach, Veronika Žilková, Kateřina Marie Fialová, Václav Kopta, Alena Mihulová, Jitka Smutná, Veronika Khek Kubařová, Miroslav Táborský, Martin Pechlát, Jaromír Dulava, Eva Leinweberová, Pavlína Mourková, Anna Schmidtmajerová, Ondřej Bauer a spousta dalších.

Seriál vzniká pod režisérskou taktovkou Martina Knoppa a Davida Laňky a na obrazovkách by se měl objevit během příštího roku. Jak to vypadalo na první klapce ukazuje malá fotogalerie.

(Foto: Hvězdy nad hlavou, FTV Prima)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací