V krimi thrilleru Promlčeno se vedle Karla Rodena objeví i řada známých influencerů

TMBK, Barbora Votíková či Vláďa Videos míří do filmu.
 
 
Již za pár dnů startuje natáčení krimi thrilleru Promlčeno, jenž přináší kriminální příběh postavený na reálných základech. Jedná se o případ promlčených vražd, které nenávratně ovlivnily mnoho životů. Hlavní role se chopí ostřílený herec Karel Roden. Cílem celovečerního filmu režiséra Roberta Sedláčka je sugestivním způsobem popsat vyvrcholení vnitřního boje a dlouholeté cesty hlavního hrdiny, za očištěním a dosažením odpuštění.

„Jsem přesvědčen, že točit filmy na motivy důležitých společenských témat, je budoucností kinematografie. Promlčení vraždy i dalších trestných činů je právě jedním z nich,“ vysvětluje producent Jiří Tuček. Tvůrci dále prozradili, že postava Karla Rodena stráví většinu natáčení v autě. Naopak, jeho herecký protipól Barbora Bočková nejčastěji uvidíme před kamerou ve studiu rádia. Dalších rolí se chopí například Igor Bareš, Vilma Cibulková, Vladimír Kratina, Denisa Barešová, Karel Jirák, Michal Dalecký, Ernesto Čekan, Michal Holán a další.

Obsazení obohatí i několik známých influencerů. Hosta ve vysílání si zahraje Tomáš Břínek (TMBK). Na recepci rozhlasu se zabydlí sportovkyně a youtuberka Barbora Votíková a v roli messengera diváci uvidí youtubera Vladislava Kadlece (Vláďa Videos).

Premiéra filmu Promlčeno je naplánovaná na začátek příštího roku.

(Foto: archiv Promlčeno)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací