Režie nové komedie Můžem i s mužem se ujme Vanda Hybnerová

Úspěšná divadelní hra míří do kin.
 
 
Vanda Hybnerová, Jitka Sedláčková, Kateřina Kaira Hrachovcová a Dáša Zázvůrková jsou hlavními hrdinkami divadelní komedie Můžem i s mužem, která nyní prochází přerodem. Po dvou sezónách a nadšeným reakcím divadelního publika se začátkem srpna začne natáčet stejnojmenný film.

Ústředním tématem filmu i hry je myšlenka, že bez chlapů a bez lásky se žít nedá a jednoduše muži a ženy patří k sobě. „Chtěly jsme se podělit s humorem, nadsázkou a ironií o naše životní lásky, průšvihy i přátelství, “ zavzpomínala za celé kvarteto Vanda Hybnerová, která se chopila i režie nového snímku a je tak jednou z mála českých hereček, které se pustily do režie celovečerního hraného filmu. „Za svou hereckou kariéru jsem pochopila, že komedie je sice jedním z nejnáročnějších žánrů, ale zároveň nejmilovanějším. Smích přeci léčí. A my se chceme smát a trochu i léčit,“ řekla Vanda Hybnerová.

Premiéra v českých kinech je naplánovaná na 11. března 2021.

(Foto: archiv Můžem i s mužem)

 

 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací