První díl docushow Cesty z dluhů představí milovnici psů Sáru

Pomůže televizní pořad čtyřem rodinám, které se nachází ve finanční krizi?
 
 
Na televizní stanici Prima startuje v úterý 4. srpna 2020 nová docushow Cesty z dluhů, která nám postupně představí čtyři rodiny, které se shodou okolností ocitly ve špatné finanční situaci. Jejich cílem je postavit se na vlastní nohy, zvládnout dluhy či nepropadat se hlouběji do pasti nesplacených úvěrů. První díl nás seznámí se Sárou a s Honzou, které postihla i koronavirová krize.

Sára pracovala jako sestřička na veterině, ale z důvodů nadbytečnosti dostala výpověď. Honza se živil jako taxikář, ale díky nově vzniklým taxislužbám přišel o práci a nyní pracuje jako OSVČ. Sářino těhotenství zapříčinilo přečerpávání debetů a kreditní karty. I přes dvě Sářiny půjčky naskakují páru dluhy, pokuty a nemají žádnou rezervu. Jejich snem je pořídit si domeček, kde by mohla mít Sára útulek pro opuštěné psy a Honza autodílnu na renovaci aut.

Pořad Cesty z dluhů se bude snažit pomocí úkolů vést zúčastněné aktéry k lepší finanční gramotnosti a zajistit jim tak nejen plné peněženky, ale i spokojenost rodiny.

(Foto: Cesty z dluhů, FTV Prima)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací