Filmové události #33/20: Chystají se rebooty seriálu Fresh Prince a snímku Tři muži a nemluvně

Týden plný remaků a sequelů.
 
 
Sitcom Fresh Prince s Willem Smithem plánuje trochu jiný remake. V nové verzi komedie Tři muži a nemluvně se zase objeví Zac Efron. Třetí pokračování pak chystá sci-fi Tron. V ukázce se zase představil snímek Děda, postrach rodiny. První trailer nabídl i netflixovský horor The Devil All the Time. Problémy pak má očekávaná hraná verze animáku Avatar: Legenda o Aangovi z produkce Netflixu. Na domácí scéně se zase chystá nová řada pořadu Tvoje tvář má známý hlas.

#33/20

Populární devadesátkový komediální seriál Fresh Prince, který proslavil herce Willa Smitha, bude mít reboot. Jeho nová verze by měla být drsnější a temnější. Produkce se ujal sám Smith ve spolupráci s jedním fanouškem. Více detailů však zatím nebylo poskytnuto.

Nové verze se dočká i oblíbená komedie Tři muži a nemluvně, ve které se představili Tom Selleck, Steve Guttenberg a Ted Danson jako tři bezradní chlapi, kteří se vlivem nečekané situace musí postarat o malé miminko, jenže nikdo z nich nemá nejmenší páru jak na to. V remaku by se pak v jedné z rolí měl objevit Zac Efron a snímek by měl vzniknout ve spolupráci se streamovacím kanálem Disney+.

Sci-fi Tron, odehrávající se ve virtuálním světě počítačové hry, se dočká třetího pokračování. První snímek debutoval v roce 1982, jeho pokračování nesoucí podtitul Legacy pak vstoupilo do kin téměř o třicet let později. V současnosti se plánuje i třetí část příběhu, ve které by se podle nejnovějších informací měl objevit Jared Leto. Ten údajně v uplynulém týdnu na svém Twitteru zveřejnil název snímku, ale brzy své prohlášení vymazal.

(Foto: Tron: Legacy, Walt Disney Pictures) 

Ovšem, nebyl by to týden bez trailerů. Jeden takový si připravila i rodinná komedie Děda, postrach rodiny. Snímek se točí kolem vnuka a jeho dědy, který se nastěhuje k němu do pokoje, a tak začíná mezi těmi dvěma válka. Objevit se zde mají například Robert De Niro, Uma Thurman, či Christopher Walken. Do kin se pak film chystá na začátku září.

S ukázkou se pak pochlubil i očekávaný horor streamovací stanice Netflix, The Devil All the Time inspirovaný stejnojmenným románem. V klipu, který neukázal mnoho z děje, se představili Tom Holland, Bill Skarsgård, Robert Pattinson, Sebastian Stan, Jason Clarke či Mia Wasikowska. Snímek pak bude dostupný od 16. září.

 

Netflix pak také již před dlouho dobou uvedl, že chystá hranou verzi populárního animovaného seriálu Avatar: Legenda o Aangovi. Původně se měli na vzniku pořadu podílet i Michael Dante DiMartino a Bryan Konietzko, tvůrci původního úspěšného animáku. Avšak v uplynulém týdnu tito dva muži oznámili, že od projektu ustupují, kvůli tvůrčím neshodám. Live action verze by však stále měla podle plánu vzniknout.

A na závěr něco z domácího prostředí. Na scénu se u nás vrátí oblíbený hudební pořad Tvoje tvář má známý hlas ve své už sedmé řadě. Tvůrci si však připravili několik novinek, moderátorem tentokráte bude Vladimír Polívka, který vystřídá Ondřeje Sokola. Ten se naopak přesunul do role jednoho ze tří moderátorů po boku Aleše Hámy a Evy Burešové. Tvůrci pak také oznámili už některé soutěžící, kterými jsou Albert Černý frontman skupiny Lake Malawi, dále herečka Erika Srarková, zpěvačka Bára Basiková, bývalý soutěžící SuperStar Martin Schreiner, herečka Jitka Čvančarová či režisér a hudebník Jordan Haj. Pořad by pak měl odstartovat již 5. září.

(Foto: Tvoje tvář má známý hlas, TV Nova)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací