Barbora Jánová o seriálu Slunečná, roli Sylvy, natáčení a práci na statku

„Sylva je ambiciózní, egoistická, sobecká a hodně na sebe hrající postava.“
 
 
Seriál Slunečná se již za pár dnů vrátí na televizní obrazovky a s ním i Barbora Jánová jako Sylva, zlá sestra Týny Popelkové (Eva Burešová). „Sylva je ambiciózní, egoistická, sobecká a hodně na sebe hrající postava,“ nešetří v popisu svoji roli Jánová, která je ve skutečnosti velmi příjemná, tedy jejím opakem.

Všichni diváci seriálu Slunečná moc dobře vědí, že Sylva se do práce na statku moc nehrne. Barbora Jánová má k přírodě a zvířatům vztah naopak velmi kladný. „Já přírodu miluji. Jakmile to jde, tak vyjíždím z Prahy, buď na chalupu nebo různé výlety. Zvířata mám taky ráda. Nejsem si jistá, jak moc bych uměla pečovat o statek. To bych se samozřejmě musela naučit,“ svěřila se herečka.

Velkým letním hitem je i song Slunečné léto, do jehož nazpívání se zapojila celá řada herců. Barbora během krátkého rozhovoru prozradila, že se zpěvem moc zkušeností sice nemá, ale autor písníčky Roman Tomeš s ní její part nazkoušel. „Šla jsem do toho, protože to pro mě byla výzva, tím, jak moc nezpívám, zbavit se nějakého strachu, studu,“ prozradila se smíchem Jánová. Celý rozhovor naleznete na naše YouTube kanálu ČK LIVE.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací