Podívejte se do zákulisí natáčení komedie Štěstí je krásná věc s Petrou Hřebíčkovou a Karlem Zimou

Jak se člověku změní život, když vyhraje miliony?
 
 
To se dozvíme již tento čtvrtek, kdy do kin vstupuje nová česká romantická komedie Štěstí je krásná věc. Ústřední pár si zahráli Petra Hřebíčková a Karel Zima. Tvůrci filmu pár dnů před premiérou zveřejnili zákulisní video, ve kterém se podíváme přímo na natáčecí plac.

Snímek o tom, jak zadlužený pár vyhraje balík peněz se natáčel v Líšné, která se nachází zhruba napůl cesty mezi Prahou a Plzní, na jižním okraji Křivoklátska. Tamní architektura rodinných domů zaujala filmaře natolik, že se právě tato obec stala kulisou romantické komedie.

Vedle Hřebíčkové a Zimy se v komedii objeví Ondřej Pavelka, Marek Taclík, Tomáš Jeřábek, Zdeňek Godla, Markéta Hrubešová, Jaroslava Pokorná, David Novotný nebo Martin Písař. Většina zmíněných herců se společně sešla i na natáčení poslední scény filmy. A právě tehdy vzniklo krátké video o filmu, které tvůrci dnes nabídli divákům ke zhlédnutí.

(Foto: Štěstí je krásná věc, Bioscop) 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací