Show Jana Krause slaví 10 let: Víte, kdo na červenou sedačku usedl nejvícekrát?

A kdo patřil mezi první hosty pořadu?
 
 
Late night show Show Jana Krause letos slaví úctyhodné jubileum, a to deset let. První díl byl odvysílán 3. září 2020. A kdo tehdy přijal pozvání? Prvními hosty pořadu byli tehdejší ministr dopravy Vít Bárta, zpěvačka skupiny Toxique Klára Vytisková a fakír Petr Fiedor.

Během uplynulého desetiletí na červenou pohovku usedlo přes 1 500 osobností či zajímavých hostů. Někteří se do pořadu dokonce opakovaně vraceli. K rekordmanům patří Rytmus, kterého Jan Kraus zpovídal čtyřikrát a Tomáš Řepka se třemi návštěvami. Do studia zavítala i olympionička Ester Ledecká, lékař Tomáš Šebek, prezidentka Zuzana Čaputová, Tomáš Klus, Zdeněk Pohlreich s manželkou, pornoherečka Paris Wilton, bezdomovec Karim, Bolek Polívka, Larry King, Patrik Hartl, Jiří Brady a mnoho dalších.

Natáčelo se nejen v České republice a na Slovensku, ale i v zahraničí, a to v Miláně, Londýně a New Yorku. „Těšilo mě spolupracovat těch deset let s Primou. Mohl jsem dělat, co mám nejraději, v dobrých podmínkách, a zejména svobodně. Prima podpořila i některé extravagance, jako bylo natáčení v zahraničí, v Ostravě atd. Jsem si téměř jistý, že v Česku bych jen stěží našel podobného partnera. Vážím si toho a mohu doufat, že i pro Primu má náš produkt smysl a význam,“ svěřil se moderátor Jan Kraus. Premiérové díly budou na televizních obrazovkách k vidění od 2. září každou středu.

(Foto: Show Jana Krause, FTV Prima)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací