Filmové události #36/20: Dwayne Johnson i Robert Pattinson mají covid-19

Týden plný šokujících zpráv.
 
 
Nová bondovka zveřejnila druhý trailer. V ukázce se představil i film Kluci z party. Video nabídl i seriál Haunting. Princ Harry a Meghan Markle uzavřeli dohodu s Netflixem. Tvůrci Hry o trůny zase pro Netflix chystají nový pořad. Populární Mandalorian pak zanedlouho chystá druhou řadu. Live action pořadu se pak dočká i komiksová postava Silk. Vlastní seriál bude mít i Arnold Schwarzenegger. Hlas seriálovému drakovi zase propůjčí Nicolas Cage. Jack Quaid se zase objeví v hororu Scream 5. Oblíbený herec Dwayne Johnson byl pozitivní na covid-19. Stejný výsledek měl i budoucí Batman Robert Pattinson. Je tu novinka ke třetímu Ant-Manovi. A v Praze proběhne již druhý Comic-Con.

#36/20

Na úvod tu máme nejprve pár trailerů. Svou druhou ukázku nabídla i očekávaná bondovka Není čas umřít. Tvůrci v ní odhalili něco více z děje i nových postav, jako je třeba záporák v podání Ramiho Maleka (Bohemian Rhapsody). Snímek by měl vstoupit do kin již v druhé polovině listopadu.

V traileru se představilo i drama Kluci z party, ve kterém se objevuje hvězdné obsazení vedené Jimem Parsonsem. Film se odehrává v roce 1968 a zabývá se skupinkou gayů, kteří jsou pozváni na oslavu k Michaelovi (Parsons), jenže ta je přerušena nečekaným návštěvníkem a nálada všech se najednou mění. Dílo vzniklo pod režisérskou taktovkou herce Joa Mantella a má plánovanou premiéru na Netflixu na konci září.

Netflixův je i seriál The Haunting, jehož druhá řada bude za nedlouho k vidění na streamovací platformě. A tak bylo na čase nabídnout fanouškům první ukázku. Nová sezóna nese podnázev Záhadné sídlo Bly a slibuje další napínavou hororovou podívanou.

Svůj podíl na Netflixu si zaručili i britský princ Harry a jeho manželka Meghan Markle. V uplynulém týdnu uzavřeli s kanálem několikaletou smlouvu pro svou novou produkční společnost. Pod ní plánují pro servis tvořit různé pořady a filmy, většinou dokumentárního charakteru.

A do čtveřice svou stopu na Netflixu zanechají i David Benioff a D. B. Weiss, tvůrci populárního seriálu stanice HBO, Hra o trůny. Ti plánují pořad inspirovaný třídílnou knižní sérií The Three Body Problem čínské autorky Liu Cixin. Podle jmenované dvojice by se mělo jednat o epickou podívanou.

S novinkami přišlo i konkurenční Disney+. Tvůrci i představitel titulní role Pedro Pascal totiž oznámili datum druhé řady seriálu Mandalorian. Ten bude k vidění 30. října. Za nedlouho by měl být poskytnut i trailer, jehož vypuštění bylo posunuto, kvůli post-produkčním problémům a změnám ve scénáři.

Disney+ pak plánuje i další marvelovku, tentokráte z prostředí Spider-Mana. Svůj vlastní pořad by měla dostat postava Silk, korejská superhrdinka s pavoučími schopnostmi.

Nový pořad bude mít i Arnold Schwarzenegger, pro nějž by to měl být první televizní projekt v celé jeho dlouholeté kariéře. Seriál zatím nemá název a není známo mnoho detailů, mělo by se však jednat o špionážní thriller.

Svůj hlas pak propůjčí jedné seriálové postavě Nicolas Cage. Ten má zaznít v novém fantasy dramatu stanice Amazon Prime Video Highfire. Jeho hlasem promluví věčně opilý drak Highfire, který kdysi vládnul drakům.

Naopak Jack Quaid, syn Meg Ryan a Dennisa Quaida, poputuje z televize na velké obrazovky. Mladý herec, známý ze seriálu The Boys, totiž dostal roli v chystaném pátém pokračování hororu Vřískot, kde se objeví například po boku Courteney Cox či Davida Arquetty.

Do filmových událostí však zasáhl i virus covid-19. Jeho nejnovější hollywoodskou obětí je Dwayne Johnson. Populárnímu akčnímu herci a bývalému wrestlerovi vyšel pozitivní test na nový koronavirus. Nemoc se potvrdila u celého jeho rodiny.

Pozitivní na covid-19 je i Robert Pattinson. Ten se to dozvěděl při natáčení očekávaného snímku The Batman, kde ztvárňuje titulní roli. Produkce filmu proto musela být nečekaně přerušena.

A je tu i krátká novinka ze světa MCU. Již dávno bylo oznámeno, že se chystá třetí pokračování Ant-Mana, nejmenšího marvelovského hrdiny. Producenti však tento týden uvedli, že herci Paul Rudd a Evangeline Lilly, ztvárňující Ant-Mana a jeho družku Wasp, budou odteď brát stejnou výplatu, což je krok k rovnoprávnému ohodnocení hollywoodských hereček.

Když už je řeč o Batmanovi nebo marvelovkách, tak za zmínku stojí i Comic-Con Prague. Koncem uplynulého týdne totiž organizátoři oznámili, že druhý ročník bude a měl by se uskutečnit od 12. do 14. února 2021.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací