Oficiální trailer filmu Karel, který vznikal v průběhu posledního roku Gottova života

První střih snímku měl přes sedm hodin.
 
 
Pět týdnů před oficiálním uvedením celovečerního dokumentu Karel do kin vypustili tvůrci do světa oficiální upoutávku, ve které budeme moci na pár okamžiků nahlédnout do umělcova života. V traileru zazní i dojemná píseň Srdce nehasnou, kterou nazpíval Karel Gott s dcerou Charlotte Ellou.

Režisérka Olga Malířová Špátová pracovala na filmu celé dva roky. Natáčení probíhalo v průběhu posledního roku Gottova života a odhalí nám zpěvákův rodinný život, jeho nadhled a humor či jeho boj s nemocí. „Myslím, že právě skutečnost, že procházel těžkou nemocí, je důvodem k tomu, že byl Karel ve svých názorech na život otevřený a pokorný,“ prozradila režisérka.

Finální délka snímku je 127 minut, ale vzhledem k tomu, že vzniklo ohromné množství vzácných filmových scén, měl původní střih několik hodin. „První střih měl přes sedm hodin,“ upřesnila Olga Malířová Špátová. Premiéra dokumentu Karel je naplánovaná na 15. října 2020.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací