Julius „Lavi“ Lavický se vrací, tentokrát ve filmu Vyšehrad

On-line seriál si vysloužil celovečerní filmovou podobu.
 
 
Julius „Lavi“ Lavický dorazí na jaře příštího roku do kin. Natáčení filmu o bývalém hráči Sparty, aktuálně hrajícím za FK Slavoj Vyšehrad začalo před pár dny. V hlavní roli fotbalisty, kterému není nic svaté, se vrací herec Jakub Štáfek. Zůstávají i Ondřej Pavelka jako předseda a Jiří Ployhar jako trenér FK Slavoj Vyšehrad.

Desítky tisíc fanoušků na sociálních sítích a miliony zhlédnutí on-line seriálu inspirovalo tvůrce k natočení pokračování ve formě celovečerního snímku v režii Martina Koppa a představitele hlavní role Jakuba Štáfka. „Ve filmu zachováváme všechno, co si diváci v seriálu oblíbili. Vyprávíme ale více filmový příběh, mapujeme Laviho snahu dostat se dál a výš, a zároveň nahlížíme hlouběji i do jeho rodinného života, ve kterém se objeví například i dítě. Zkrátka Lavi roste spolu s námi všemi. Myslím, že se Tomáši Vávrovi podařilo napsat scénář, který tohle všechno v sobě má,“ prozradil producent Ctibor Pouba. „Zkrátka jsme nohama na zemi, ale míříme vysoko,“ dodal Jakub Štáfek.

Vedle již zmíněného Jakuba Štáfka či Jiřího Ployhara a Ondřeje Pavelky se ve filmu představí i Jakub Prachař, Šárka Vaculíková, Věra Hlaváčková, Jaromír Bosák, Veronika Khek Kubařová, David Prachař, Ivana Chýlková, Jaroslav Plesl, David Novotný, Ladislav Hampl a další.

(Foto: archiv Vyšehrad)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací