Rozhovor: Anastasia Chocholatá o filmu Smečka, šikaně a hokeji

„Karolína je holka, která ví, co chce a jde si zatím.“
 
 
Režisér Tomáš Polenský natočil sportovní drama Smečka, které nás zavede do hokejového týmu Vlků. Nováček, šestnáctiletý David to nebude mít v pevně seknutém kolektivu lehké a na vlastní kůži pozná, co to znamená šikana.

V ústřední roli se představí dva Tomášové, a to Tomáš Dalecký a Tomáš Mrvík. Samozřejmě nechybí ani ženský element. „Karolína je holka, která ví, co chce a jde si zatím. Je to typická puberťačka,“ popsala svoji postavu Anastasia Chocholatá. Herečka během krátkého rozhovoru na Zlín Film Festivalu prozradila, že pochází z Pardubic, hokejového města a chodí na hokejové zápasy fandit. Její postava ve filmu Smečka ovšem s hokejem moc do styku nepřijde.

Během natáčení vznikl nejen snímek samotný, ale i přátelství s již zmíněným Tomášem a Tomášem. „Oba jsou moc fajn, normální skromní kluci. Jsou mi moc sympatičtí a myslím si, že se budeme i nadále vídat a že to přátelství potrvá,“ řekla herečka. V rozhovoru bylo nakousnuto i nepříjemné téma šikany. Anastasia Chocholatá se svěřila, že se s šikanou osobně nesetkala a měla krásné a klidné dětství. Ale dodala, že kdyby se něco takového v jejím okolí dělo, určit by se snažila dotyčnému pomoci a nezachovala by se jako Karolína. Celý rozhovor najdete na našem YouTube kanálu ČK LIVE.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací