Rozhovor: Tomáš Mrvík a Tomáš Dalecký promluvili o natáčení filmu Smečka

Hokej a šikana v hlavní roli.
 
 
Do českých kin vstoupil snímek Smečka, ve kterém se v ústředních rolích představí dva mladí a talentovaní Tomášové, a to Tomáš Mrvík a Tomáš Dalecký. „Já hraji Mikyho. Je to brankářská jednička v hokejovém týmu Vlci, a protože má za tátu trenéra, tak nemusí tolik trénovat a má jistotu v týmu, že bude hrát. Pak tam ale jednoho dne přijde tady Tomáš Dalecký a všechno se to zvrtne,“ popsal svoji postavu Mrvík. „Já hraji roli Davida, Davida Svobody, který do toho týmu přestoupí. Je hokejový brankář, takže vlastně takovým rivalem tady Mikyho. David má cukrovku, co se s ním táhne po celou dobu, co je v týmu a kvůli tomu ho šikanují,“ prozradil Dalecký.

Hlavním tématem filmu je šikana. Kluci během rozhovoru na Zlín Film Festivalu prozradili, že jsou přátelé a vztah, kdy jeden druhého šikanuje předepisoval pouze scénář. Svoje slova navíc potvrdili přátelským pošťuchováním přímo před kamerou. Smečka je sportovním dramatem, tudíž zde velkou úlohu hraje i hokej. Mrvík se svěřil, že ho tento sport vždycky bavil. Už jako malý chodil bruslit na rybník a fandit na utkání. Naopak Dalecký s tímto sportem před natáčením moc do kontaktu nepřišel. Oba Tomášové před natáčením museli postoupit hokejový camp. Celý rozhovor najdete na našem YouTube kanálu ČK LIVE.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací