Pavlína, Roman, Ivka a Pavel: Kdo se stane prvním semifinalistou MasterChef Česko 2020?

Rozhodnutí padne v úterý večer.
 
 
Čtyři amatérské kuchaře dělí tři výzvy od získání prvního místa v semifinále letošního ročníku MasterChef Česko. Pavlínu, Romana, Ivku a Pavla potrápí v nadcházejícím díle omáčky. A panika není nejlepší rádce. „Mám hořkou omáčku no, snažil jsem se ji zachránit vším možným a tím jsem to celý přechutil. Vlastně to není moc dobrý,“ svěřil se soutěžící Roman.  

I na Pavla čekají horké chvíli poté, co se Radek Kašpárek podívá na jeho základ na omáčku. „Pavle, já nevím, máte patnáct minut do konce a ta omáčka by chtěla udělat znova. Vážně to není dobrý,“ ohodnotil jeho výtvor porotce.  

Vařit se tentokrát budou pokrmy z českých surovin, jako jsou například olomoucké syrečky, pivo nebo zvěřina. Ten, kdo uvaří nejlépe, odejde do bezpečí na balkon a bude se pyšnit titulem první semifinalista MasterChef Česko 2020. Na ostatní čeká boj o postup příští týden.

(Foto: MasterChef Česko, TV Nova)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací