Filmové události #43/20: Jared Leto se vrátí jako Joker, Tom Holland se představuje v nové roli

A je tu i pár ukázek.
 
 
S prvním teaserem ke své čtvrté řadě přišel seriál Koruna. V ukázce se představil i animák Raya a drak. Trailer pak nabídl také seriál The Flight Attendant. Je tu i Special Look k druhé řadě Mandaloriana. V prvních fotografiích k filmové adaptaci videohry Uncharted se ukázal i Tom Holland. Jared Leto se zase vrátí do role Jokera. Herec Michael B. Jordan se z Marvelu přesouvá do DC skrz svůj chystaný projekt.

#43/20

Populární seriál mapující historii britské královské rodiny skrz různá dějinná období minulého století se brzy vrátí na Netflix se svou čtvrtou řadou. Tvůrci Koruny tak představili první trailer k této chystané sezóně. V něm byl k vidění například princ Charles, princezna Diana či někdejší premiérka Margaret Thatcher. Nové epizody oblíbeného seriálu pak budou na Netflixu k vidění již od 15. listopadu.

V premiérové ukázce se představil i animák studia Disney Raya a drak. V něm Disney nabízí novou nevšední hrdinku, válečnic Rayu, která se musí vydat na cestu, aby našla posledního draka na světě. Snímek má naplánovanou premiéru na jaro příštího roku.

Krátký klip pak také nabídnul seriál The Flight Attendant. Zde se v titulní roli letušky Cassandry objeví bývalý hvězda Teorie velkého třesku, Kaley Cuoco. Ta se jednoho dne po bouřlivé noci v Dubaji probouzí v hotelovém pokoji s mrtvolou. Po příletu domů jí pak začne zpovídat FBI a Cassandra, která si není schopná vybavit, co se přesně oné osudové noci událo, začíná sama pochybovat, zda ona není vrahem. Osmidílné mysteriózní drama nabídne stanice HBO Max, kde bude pořad k vidění již od 26. listopadu.

Takzvaný Special Look ke své chystané druhé řadě pak nabídnul i oblíbený seriál ze starwarsovské galaxie Mandalorian. Ten bude k vidění na Disney+ již za necelý týden.

První fotografie z natáčení tu pak jsou k filmové adaptaci populární videohry Uncharted. Na fotografiích k stejnojmennému snímku je ku příkladu k vidění Tom Holland coby protagonista Nathan Drake. Kromě něj se zde pak objeví i Bryan Cranston, Mark Wahlberg či Antonio Banderas. Uncharted by pak měl vstoupit do kin v červenci 2021.

(Foto: Uncharted, Sony Pictures)

Jsou tu pak také i novinky k chystanému Snyder Cutu, který bude k vidění na HBO Max v příštím roce. V režisérské verzi Ligy spravedlnosti se totiž podle aktuálních informací vrátí Jared Leto v roli Jokera. Jakou úlohu však bude tento slavný Batmanovský záporák hrát v celkovém ději, zatím není známo.

Do světa DC pak přibyl i herec Michael B. Jordan. Ten se předtím pohyboval především v teritoriu Marvelu, kde ztvárnil dokonce dvě role, Johnnyho Storma ve Fantastické čtyřce z roku 2015 a záporáka Killmongera v Black Pantherovi. Nyní se však přesouvá ke konkurenci. Ujal se totiž produkce snímku Static Shock inspirovaným stejnojmenným černošským komiksovým hrdinou. Více detailů však zatím není známo.

(Úvodní foto: Uncharted, Sony Pictures, Sebevražedný oddíl, Warner Bros. Pictures)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací