Pavlína Lubojatzky a Roman Staša se dnes utkají ve finále show MasterChef Česko

Kdo získá vysněnou trofej, půl milionu korun a degustační menu u jednoho z porotců?
 
 
Několikaměsíční cesta, na jejímž konci bude česká kulinářská scéna obohacena o nový talent, je u konce. Dnes večer se rozhodne, kdo získá titul MasterChef Česko 2020. A finále bude tentokrát hodně napínavé, protože se v něm utkají Pavlína Lubojatzky, která leží v žaludku nejednoho diváka a Roman Staša, velké překvapení televizní show.

Roman se rozhodl při sestavování svého menu riskovat. Jedním z komponentů je i oříškové máslo, které mu během vaření vzplane a finálový večer tak ozáří největší plamen v soutěži. Pavlínka se ve svém menu vydává zdravější, odlehčenější cestou.

„Romane, vy jste pro mě největší překvapení letošního ročníku. Upřímně na začátku bych si na vás moc nevsadil. Kolikrát po zahájení vaření jste prvních 10 minut vůbec nevěděl, co budete vařit. Potom vás něco osvítilo a vykouzlil jste skvělá jídla,“ zhodnotil Radek Kašpárek působení bývalého hokejisty v show MasterChef Česko.

Cestu soutěží Pavlíny Lubojatzky připomněl další z porotců, a to Jan Punčochář: „Pavlíno, vy jste musela o finále bojovat, jako nikdo ze soutěžících, ale vždycky jste nás dokázala přesvědčit, že sem patříte. Kuchaře s takovou ctižádostí jsme tady v kuchyni MasterChefa ještě neměli. Všechno, co vám schází ve zkušenostech, doháníte pílí, zarputilostí a ctižádostí.“

(Foto: MasterChef Česko 2020, TV Nova)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací