Filmový dárek pod stromečkem? Multikina nabízí vánoční dárkové poukazy

Cinema City, CineStar, Premiere Cinemas a Golden Apple Cinema myslí na diváky i o Vánocích.
 
 
Po dlouhém půstu chutná vždy nejlépe a příprava na znovuotevření kin právě začala. Multikina napříč Českou republikou aktuálně nabízí všem filmovým fandům širokou škálu vánočních dárkových poukazů.

Multikino Cinema City a jeho kino dárek lze sehnat hned v několika podobách, a to dvě vstupenky do sálu VIP, na IMAX 3D projekci, na 4DX 3D projekci či klasiku v podobě dvou vstupenek na 2D promítání. Myšleno bylo i na jednotlivce, a to prostřednictvím dárkové poukázky single 2D. Chybět nesmí ani kino + mlsání v podobě dárkové poukázky duet 2D, která obsahuje 2x vstupenku na 2D projekci + DUET menu. Dárkové poukázky zakoupené během uzavření kin jsou platné do 31. prosince 2021.

CineStar vsadilo na jednoduchost a zvolilo cestu vánoční e-poukázky za 199 Kč, kterou lze uplatnit na jakýkoliv film v jakémkoliv formátu bez nutnosti příplatku. Poukázky zdobí vánoční grafika a jsou platné do 31. prosince 2021.

V Premiere Cinemas si přichystali dvě možnosti, a to vánoční poukázku na 2D film nebo vánoční dárkový poukaz na film a občerstvení v hodnotě 500 Kč. Obě poukázky lze uplatnit do 30. června 2021.

Prostřednictvím on-line prodeje nebo na pokladně cukrárny Adria Grande v OZC Zlaté jablko lze pořídit dárkové poukázky do Golden Apple Cinema na 2D představení v hodnotě 179 Kč. Platnost poukázek je šest měsíců od zakoupení. Vzhledem k aktuální situaci bude platnost všech poukázek automaticky prodloužena o dobu, kdy je multikino uzavřeno.

(Zdroj fotek: Facebook Cinema City, CineStar, Premiere Cinemas a Golden Apple Cinema)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací