Show Jana Krause opět uvede premiérové díly, pozvání přijala například i Jiřina Bohdalová

SJK se vrací ještě před Vánoci.
 
 
Po dlouhých týdnech se na televizní obrazovky vrátí Show Jana Krause s premiérovými díly. Těšit se můžeme hned na dvě epizody. Ta nejbližší se odehraje ve středu 16. prosince 2020 ve 21:35. Pozvání přijali Jiřina Bohdalová, herečky a covidové dobrovolnice Sarah Haváčová a Kateřina Pechová a podnikatel Alessandro Pasquale.

Po dlouhé době se na veřejnosti objeví herečka Jiřina Bohdalová, která má na svém kontě nespočet nezapomenutelných rolí. Tato první dáma českého filmu i divadla se již brzy dočká jubilejních devadesátin. Při této příležitosti vydala Jiřina Bohdalová nedávno dvě knihy, a to „Můj život mezi slzami a smíchem“ a „Vždycky upřímná Jiřina Bohdalová“, kde o ní vyprávějí české osobnosti. Dále na červenou sedačku usednou herečky a dobrovolnice na covidovém oddělení Sarah Haváčová a Kateřina Pechová. V neposlední řadě bude na otázky Jana Krause odpovídat generální ředitel společnosti Mattoni 1873 Alessandro Pasquale.

To ale ještě není konce. Poslední a speciální premiérový díl Show Jana Krause v roce 2020 uvidíme netradičně v úterý, a to 22. prosince už ve 20:15.

(Foto: archiv FTV Prima, SJK)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací