Filmové události #51/20: Black Adam i prequel ke Hře o trůny mají nové obsazení

A někteří herci se zase stresují kvůli covidu.
 
 
Marvel ohlásilo novinku jménem Legends. Konkurenční DC má zase novou posilu v obsazení Black Adama. Hvězdy svého prequelu pak ohlásili i tvůrci Hry o trůny. Je tu i první ukázka k televiznímu remaku Walker, Texas Rangera. Trailer nabídlo i drama Palmer. Jennifer Lopez pak chystá svůj netflixovský debut. Naopak Tom Cruise řešil problémy s covidem. Britský herec Ian McKellen se zase stal jedním z prvních příjemců očkování. A na závěr smutná zpráva, zemřel herec Jeremy Bulloch.

#51/20

Studio Marvel ve spolupráci s Disneym, oznámilo, že zanedlouho spustí nový pořad pojmenovaný Legends. Seriál poběží od ledna na streamovací platformě Disney+ a mělo by se jednat o krátké klipy k jednotlivým marvelovským superhrdinům. První dvě epizody se například budou věnovat postavám Scarlet Witch a Vision, a budou vypuštěny krátce před uvedením jejich samotného pořadu WandaVision.

Pozadu nezůstalo ani konkurenční DC. To už nějakou dobu chystá nový snímek Black Adam s Dwaynem Johnsonem v hlavní roli. V uplynulých dnech pak Johnson a ostatní tvůrci ohlásili, že do hereckého obsazení přibyla posila. Je jí Quintessa Swindell, která se zhostí role hrdinky Cyclone.

Herecké novinky pak přinesl i prequel k populárnímu seriálu Hra o trůny, nazvaný House of Dragon, který by se měl odehrávat desítky let před původním pořadem. Nově se zde objeví Olivia Cooke, Emma D’Arcy a Matt Smith. House of Dragon pak má naplánovanou premiéru na HBO Max na rok 2022.

Samozřejmě by to pak nebyl týden bez trailerů. Jeden takový si připravili tvůrci seriálu Walker, jenž má být remakem populárního pořadu Walker, Texas Ranger, který proslavil Chucka Norrise. Titulní role se tentokráte ujal Jared Padalecki známý z Gilmorových děvčat nebo Lovců duchů. První epizoda by pak měla odstartovat již 21. ledna.

Je tu pak i ukázka k dramatu Palmer. V něm se představují Juno Temple, Justin Timberlake či June Squibb. Palmer se pak zaměřuje na bývalého odsouzence, který se spřátelí s chlapcem z problémové rodiny. Snímek bude k vidění na Apple TV+ od konce ledna.

Naopak Netflix chystá svůj první projekt s Jennifer Lopez. Jedná se o film The Cipher, který je adaptací stejnojmenné krimi novely spisovatelky Isabelly Maldonado. Lopez se nejen ujme hlavní role, ale snímek plánuje také koprodukovat.

Své vlastní problémy s natáčením pak má Tom Cruise. Ten při práci na sedmém pokračování z filmové série Mission: Impossible vyvolal poměrně pozdvižení, když na place křičel na člena štábu, kvůli nedodržování bezpečnostních pravidel ohledně covidu-19. Údajně ho rozčílilo zaměstnancovo opakované porušování určených předpisů, čímž mohl přivést své kolegy do rizika nákazy.

Na toto téma se rozhovořil i britský herec Ian McKellen. Ten jako jeden z prvních podstoupil očkování proti covidu-19. Při té příležitosti stihl poděkovat všem zdravotníkům za jejich statečnost a skvěle odváděnou práci v období probíhající pandemie.

A na závěr pak jedna smutná zpráva. Opustil nás herec Jeremy Bulloch. Ten ve věku pětasedmdesáti let podlehl komplikacím způsobeným Parkinsonovou chorobou. Bulloch se nejvíce proslavil jako původní Boba Fett v prvních snímcích Star Wars.

(Úvodní foto: Black Adam, DC Comics, Mission: Impossible – Ghost Protocol, Paramount Pictures) 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací