Štědrý večer na televizních obrazovkách: O vánoční hvězdě, Tři bratři či Sám doma

Novinky i osvědčená klasika.
 
 
Vánoce a Štědrý den přináší nejeden magický okamžik. Rodina, sváteční večeře, cukroví, rozbalování dárků a samozřejmě pohádky a vánoční filmy v televizi. Na co se budete během štědrovečerní večeře dívat? Na výběr máme hned z několika možností.

Česká televize jako každý rok přináší zbrusu novou pohádku. Tentokrát se v režii Karla Janáka podíváme na příběh O vánoční hvězdě, ve které se představí Vojtěch Kotek, Tereza Ramba, Aňa Geislerová, Ondřej Sokol, Kryštof Hádek, Matěj Hádek a další. Poté následuje klasika Tři oříšky pro Popelku a chybět nebudou ani Pelíšky. Na druhém kanálu České televize poběží Vánoční koledy v obýváku či Vánoční koncert Karla Gotta z pražské Lucerny.

Diváci TV Prima mají na výběr z pohádky Sedmero krkavců s Martou Issovou, Lukášem Příkazkým, Václavem Neužilem ml. či Sabinou Remundovou a nestárnoucí komedie Sám doma. Později večer se mohou rodiče pobavit u komedie Matky na tahu o Vánocích. Věděli jste, že lze vánoční stromeček ozdobit i botami?

Pozadu nezůstává ani TV Nova, která nabízí pohádkovo-romantický mix. Hned v podvečer v programu nalezneme Princeznu se zlatou hvězdou, která opět oblékne myší kožíšek. Tomáš Klus, Vojtěch Dyk a Zdeněk Piškula se vydají hledat nevěsty v pohádce Tři bratři. Chybět nebude ani Pretty Woman.

(Úvodní foto: O vánoční hvězdě, ČT)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací