Hana Vagnerová promluvila o roli porotkyně na 63. Zlín Film Festivalu a natáčení filmu Villa Lucia

Tři filmy denně a role ve slovenštině.

Hana Vagnerová je nejen oblíbenou českou herečkou, ale i scenáristkou a nově i porotkyní. Na 63. Zlín Film Festivalu se stala členkou Mezinárodní odborné poroty pro celovečerní film pro dospívající a mládež.

Během rozhovoru nám prozradila, jak náročná tato role byla a kolik filmů denně na ni a na její kolegy čekalo: „Každý den máme minimálně tři filmy. Ty filmy jsou docela dlouhé. Kolem dvou hodin každý. Takže musím říct, že je to docela náročná práce.“ Dokonce se svěřila, že s ostatními porotci probíhaly vášnivé diskuse. „Jsme tříčlenná porota a každý máme velmi odlišný názor,“ upřesnila Vagnerová.

(Foto: Červený koberec)

Do kin vstoupila i komedie Villa Lucia, kde hraje Hana Vagnerová hlavní ženskou hrdinku. Herečka během povídání zavzpomínala na natáčení na Slovensku s temperamentními slovenskými kolegy a na slovenštinu, kterou její postava mluví. Vagnerová se navíc svěřila, že ji akční stylizované komedie baví a ráda by si vyzkoušela i nějakou kaskadérskou scénu. Celý rozhovor najdete na našem YouTube kanálu ČK LIVE.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací