Natáčení seriálu Slunečná v roce 2021 začalo fackou, kterou schytal Vladimír Polívka

Jarní sezóna odstartuje v úterý jubilejní 70. epizodou.

Vánoční prázdniny skončily a herci ze seriálu Slunečná se již (po absolvování testů na COVID-19) vrátili na plac. A natáčení začalo pěkně zostra, protože Vladimír Polívka schytal od svého hereckého kolegy pořádnou facku. Na natáčení vyostřené scény se ale představitel doktora Lukáše Vernera těšil.

„Svátky jsem prožil s rodiči na Moravě, kde jsme se navštěvovali, a jsem moc rád za ten klid a volno. Nicméně, na natáčení Slunečné jsem se opravdu těšil, protože mě hned první den čekala akční scéna. Víc toho prozradit nemůžu, ale rvačku jsem si užil. Kolega Leoš Juráček se do toho tak vložil, že mi natrhl ret,“ prozradil Vladimír Polívka. Natáčení prý probíhalo v klidném duchu pod pečlivým dohledem kaskadéra a koordinátora Petra Drozda.

Seriálovou facku uvidíme až v některém z pozdějších dílů, ale návrat Slunečné na televizní obrazovky je již za dveřmi. Nová sezóna startuje jubilejním 70. dílem v úterý 12. ledna 2021.

(Foto: Slunečná, FTV Prima)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací