V páté epizodě on-line seriálu „sKORO NA mizině“ se objeví herec Jiří Langmajer i autor scénáře Petr Kolečko

Premiéra proběhne již v neděli 17. ledna 2021.

„ZÁVAL“, tak zní název již pátého dílu on-line seriálu „sKORO NA mizině“. Zveřejněný teaser trailer odhaluje, že nejnovější epizoda se odehrává v uhelných dolech. „Naši hrdinové si sáhnou na dno svých fyzických i psychických sil.…,“ prozrazují tvůrci. V Závalu si zahrají herec Jiří Langmajer, autor scénáře Petr Kolečko a herci z Divadla Mír, které doplnili Marek Vašut, Robert Mikluš a Roman Mrázik.

Natáčení probíhalo ve stísněných prostorách šachty, což bylo pro herce i štáb velmi náročné. Zákulisní informace prozrazují, že mnozí z herců a tvůrců museli kvůli velké zimě své čaje obohacovat o domácí slivovice. Své herecké schopnosti před kamerou předvedl i režisér Vladimír Skórka. Postava ŠTAJGRa se ale nakonec do finálního střihu nedostala. „Nechtěl jsem svým výkonem zastínit takové herecké legendy, jakými jsou Jirka Langmajer a Petr Kolečko,“ prozrazuje o své trezorové scéně Skórka.

Natáčení probíhalo za dodržování všech hygienických opatření a všichni herci a členové štábu absolvovali testování na koronavirus. Fanoušci mohou i nadále podpořit herce a tvůrce zasláním libovolné částky na účet 4211306729/6800.

(Foto: „sKORO NA mizině“)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací