V nové řadě Máme rádi Česko své znalosti o Česku předvedou Geislerová, Ruppert, Písařovicová či Langmajer

Diváci se mohou těšit na deset nových dílů.

Vědomostní soutěž Máme rádi Česko se vrátí během jarní sezóny 2021 na televizní obrazovky, a to v rámci premiérové desáté řady. Svoje role si zopakují Jakub Prachař a Vojta Kotek jako kapitáni soutěžních týmu a Libor Bouček jako Moderátor. Těšit se můžeme i na rodinný souboj. Proti Jakubovi nastoupí jeho otec David Prachař.

Dva týmy, jeden moderátor a spousta zábavy. Televize Prima v uplynulých dnech natočila desetidílnou devátou řadu Máme rádi Česko za velmi přísných bezpečnostních opatření. „Přes všechny komplikace, které tato doba nese, se nám podařilo natočit deset jedinečných dílů s výjimečnými konci. Máme několik skutečně překvapivých finále, během kterých se stalo to, co ještě nikdy v historii soutěže. Samotného mě překvapilo, že i po osmi letech může tahle soutěž přinést ještě vyšší míru humoru, a ještě dramatičtější závěry. Bude to legrace jako vždycky, ale navíc jsme měli mimořádně šťastnou ruku při castingu,“ prozradil režisér pořadu Michael Čech.

Kromě již zmíněného Davida Prachaře svoje znalosti o Česku, pohotovost, souteživost a smysl pro humor předvedou například Aňa Geislerová, Jana Plodková, Jan Hřebejk, Jiří Langmajer, Lukáš Langmajer, Adéla Gondíková, Saša Rašilov, Igor Chmela, Matěj Ruppert, Gabriela Koukalová nebo Daniela Písařovicová.

Na diváky čeká i několik novinek. Pultíky soutěžních týmů zdobí jména kapitánů, každé herní kolo má speciální 3D grafiku a natáčení se přesunulo do studia přímo v sídle televize Prima, které zdobí dekorace z 4K LED obrazovek.

(Foto: FTV Prima)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací