Turecký seriál Bay Yanlis (Recept na lásku) s Canem Yamanem bude k vidění on-line

Každý den nová epizoda zdarma.

Co mají společného seriály Zasněná láska a Příchuť lásky? Je to charismatický turecký herec, model a právník Can Yaman. Nyní si ho budou moci divačky vychutnat v novince, tureckém hitu Bay Yanlis, která je u nás uváděna jako Recept na lásku.

Romantický seriál Yamana opět svedl dohromady s herečkou Özge Gürel, se kterou tvořil milostný pár již v Příchuti lásky. I tentokrát bude Canova postava finančně zajištěna. Převtělí se do bohatého majitele restaurace Özgüra, kterému se sice daří ve všech ohledech skvěle, ale na lásku nevěří. Ezgi, jeho nová sousedka, chce najít pravou lásku a šťastně se vdát. Oba hrdiny spojí dohoda. Ona ho doprovodí na svatbu sestry a on ji pomůže získat vysněného může.

Recept na lásku, který čítá 48 epizod, budeme moci sledovat od 1. února 2021, a to v on-line podobě na iPrima. Ke zhlédnutí tu bude každý všední den nová epizoda zdarma. Nedočkavci si mohou další díly zakoupit v exkluzivní předpremiéře.

(Foto: FTV Prima)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací