TV Nova dnes promítne speciál seriálu Ulice Zlatá muška jako poctu Haně Maciuchové

Hana Maciuchová zemřela ve věku 75 let.

Legendární herečka Hana Maciuchová se narodila před pětasedmdesáti lety ve Šternberku u Olomouce. S herectvím se denně potkávala již od dětství, protože její rodiče byli divadelníci. Svoji první divadelní roli získala již ve 14 letech, a to roli družičky v Jiráskově Lucerně. Diváci si ji během let zamilovali v mnoha divadelních, filmových i seriálových rolích.

Všichni si ji bezesporu pamatujeme z Krkonošských pohádek (Anče), Chalupářů, Nemocnice na kraji města, Četnických humoresek a mnoha dalších projektů. V posledních letech si ji fanoušci oblíbili jako středoškolskou profesorku Miriam Hejlovou v seriálu Ulice.

V souvislosti se včerejší smutnou zprávou o úmrtí paní Hany Maciuchové se TV Nova rozhodla zavzpomínat na tuto jedinečnou ženu a herečku a zařadit dnes do programu stanice Nova Gold od 20:00 speciál seriálu Ulice Zlatá muška, ve které pozve Vlastimil Pešek (Rudolf Hrušínský ml.) paní profesorku Hejlovou (Hana Maciuchová) na romantický prázdninový výlet.

Hana Maciuchová v seriálu Ulice:

(Foto: Ulice, TV Nova)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací