Bude mít seriál Slunečná až 200 dílů? Stovka je ale jistá

Burešová, Lambora a další zavzpomínali na natáčení.

Kolik dílů bude mít Slunečná? Tuhle otázku si bezesporu pokládají všichni fanoušci oblíbeného televizního seriálu. Jedno je jisté, jubilejní 100. díl je natočen a tisková zpráva prozrazuje ještě jednu zajímavost. „Slunečná má za sebou rovnou stovku natočených dílů a romantický příběh Týny a Janka v podání Evy Burešové a Marka Lambory vstoupil do své druhé poloviny,“ uvedli tvůrci. Znamená to, že se můžeme těšit až na 200 epizod?

Odpověď na tuto otázku přinese čas. Dnes ovšem zavzpomínáme nejen s hlavními protagonisty již na proběhlé natáčení a prostřednictvím fotografií se podíváme na plac, když vznikal jubilejní díl. Nechyběl ani stylový dort a přípitek.

Natáčení seriálu začalo v létě 2019 a první díl byl odvysílán 11. ledna 2020. Eva Burešová během oslav stého dílu dokonce zavzpomínala na svůj první natáčecí den. „Dnes jsme odtočili stovku a já si přesně vybavuji svůj první natáčecí den, který byl v Zápech na statku. Byl srpen a Týna právě odnášela sýry do pojízdné prodejny Konvičkové. Vím, že jsem absolutně netušila, jak mám tu postavu hrát, a neuvěřitelně jsem se styděla,“ svěřila se Burešová a dodala, že i když by se v reálném životě s Týnou nejspíš skamarádila, ale občas ji její chování štve.

Děj seriálu se točí kolem lásky Týny a Janka. A právě na začátky tohoto romantického vztahu nejraději vzpomíná Marek Lambora, který Janka hraje. „Nejvíc mě bavilo, když se točil zrod lásky Týny a Janka. Když se člověk zamiluje, začne vnímat jiné věci než sebe a byznys. Bylo moc hezky napsané, jak v něm vzplane láska – a najednou se dokáže změnit v něco, v co by ani nedoufal,“ zavzpomínal Marek.

Václav Knopp, který hraje dědu Vacka dokonce prozradil, co na jeho postavu čeká v nových dílech: „Děda Vacek přestal dělat vylomeniny, získal vilu zpět, ale za nehty mu asi nějaký ten peníz zbyl. Teď je takový tmelící rodinný prvek a čeká ho velmi zajímavá linka. Objeví se zlatokopka, která si na něj bude pomýšlet – a on se do ní zblázní. To můžu naťuknout…“

V dnešním díle se, možná, nad Slunečnou zatáhnou mraky. Týna Popelková totiž otestuje svoje magické schopnosti a pokusí se vyvolat déšť.

(Foto: FTV Prima)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací