Petr Rychlý a Jitka Boho jsou prvními odhalenými účastníky speciální řady Tvoje tvář má známý hlas

Show se na televizní obrazovky vrátí už v březnu.

Osmá a speciální řada show Tvoje tvář má známý hlas získává svoje obrysy. Po moderátorech, kterými se tentokrát stanou Ondřej Sokol a Aleš Háma, tu máme jména prvních soutěžících, kterými se stanou nejlepší a nejoblíbenější účastníci předchozích řad.

Na tréninky a do magického výtahu se vrátí herec a moderátor Petr Rychlý a modelka a zpěvačka Jitka Boho. Oblíbený herec, kterého diváci mohou aktuálně sledovat například v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 se zúčastnil první řady pořadu a nabídka ho sice překvapila, ale velmi potěšila. „Přiznám se, že jsem byl velmi mile překvapený, samozřejmě jsem neváhal a nabídku přijal, protože v dnešní době je potřeba lidi trochu pobavit, aby přišli na jiné myšlenky. Zároveň je to práce, kterou mám rád, mám rád, když se lidé smějí,“ přiblížil svoje pocity Rychlý.

Jitka Boho oslnila svým talentem ve čtvrté řadě a získala na svou stranu celý zástup fanoušků. I tak ji před vystoupením vždy přepadne tréma. „Já jsem doufala, že to bude lepší, ale opak je pravdou. Když jdu do výtahu, tak tu trému mám možná ještě větší, bohužel se to tedy nezlepšilo,“ svěřila se Boho.

Kdo usedne v porotě a kdo doplní již zmíněnou dvojici, zatím nebylo oznámeno. Již dnes ale víme, že show Tvoje tvář má známý hlas se na televizní obrazovky vrátí 21. března 2021.

(Foto: TV Nova)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací