Komik Lukáš Pavlásek vystoupí on-line jako automat na stand-upy

Propojení virtuálního světa s diváky.

Bavič Lukáš Pavlásek se vrací na pódium. Poprvé od propuknutí pandemie vystoupí on-line, a to jako comedy automat. Diváci budou moci zasáhnout do vystoupení podobně jako v Kinoautomatu nebo pořadu Rozpaky kuchaře Svatopluka.

Oblíbený komik nezahálí a pracuje i v době, kdy jsou divadla zavřená, a to především ve své pracovně, kde píše. „Napsal jsem dvě divadelní hry, dokončil třetí pokračování komediální ságy ze života ajťáků Rok Ajťáka, vydal jsem dětskou knížku Neuvěřitelně šílené příběhy a teď píšu novou dětskou knihu, která vyjde na podzim. Rozhodně mám furt co dělat. A hodně chodím do přírody, doma pak procházím svou knihovnou a vzdělávám se ve všech možných oborech,“ prozradil Lukáš.

Již brzy ho budeme moci vidět i prostřednictví živého on-line vystoupení. „Ale protože mi samozřejmě kontakt s publikem chybí, přemýšlel jsem, jak udělat stand-up, když nemůžete být s diváky v jedné místnosti, a tak jsem vymyslel právě stand-up automat,“ popisuje akci Pavlásek. Ti, kdo si na live stream zakoupí vstupenky, budou moci v sobotu 27. února 2021 od 20:00 hodin ovlivnit směr celého vystoupení.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací