Eva Burešová se vrací do show Tvoje tvář má známý hlas

Návrat hlásí i Hana Holišová a Vojta Drahokoupil.

Odhalování účastníků speciální řady show Tvoje tvář má známý hlas pokračuje. K nejnovějším jménům patří Eva Burešová, Hana Holišová a Vojta Drahokoupil. Jakých rolí se tato trojice zhostí?

První jmenovaná, a to herečka a zpěvačka Eva Burešová, usedne do jednoho z křesílek za porotcovským stolem. Vedle kolegy se seriálu Slunečná Marka Lambory tak bude hodnotit jednotlivá vystoupení letošních soutěžících. „Hodnocení pro mě není zrovna jednoduché, účinkujícím totiž není téměř co vytknout. Díky tomu, že se v této řadě všichni známe, tak je hodnocení o něco příjemnější,“ svěřila se Burešová.

Hana Holišová a Vojta Drahokoupil doplní Petra Rychlého, Jitku Boho, Ivu Pazderkovou, Davida Gránského, Martu Jandovou, Alberta Černého, kteří se budou týden, co týden převtělovat do vylosovaných umělců. Hana Holišová je dokonce historicky první vítězkou české verze Tvoje tvář má známý hlas. „V první řadě Tvoje tvář má známý hlas jsme vlastně byli jako takoví průkopníci a tenkrát vlastně nikdo moc nevěděl, jestli to bude úspěšné, takže to na tom bylo dosti napínavé. Teď je to oproti první řadě zajetý pořad. Myslím, že můžu říct, že nyní už mám takový trochu nadhled, ale zároveň si to chci užít. Samozřejmě cítím i velkou zodpovědnost vůči lidem, kteří nám fandili, takže je člověk nechce zklamat,“ přiznává Holišová.

Mladinký Vojta Drahokoupil je z návratu do show nadšený. „Nejdřív jsem tomu, že budu v osmé řadě nevěřil, no, a nakonec jsem jeden z pěti kluků, kteří tu můžou být, a je to strašně krásný pocit. Jsem opravdu hrozně vděčný a doufám, že si místo v řadě šampionů zasloužím,“ říká Vojta Drahokoupil.

Tvoje tvář má známý hlas startuje na televizních obrazovkách televize v neděli 21. března 2021.

(Foto: TV Nova)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací