Romantická komedie Láska hory přenáší, kterou uvidíme na Valentýna, je dotočena. Podívejte se na snímky z natáčení

Co všechno se může stát během jednoho svatebního dne?

Tuto otázku si zřejmě položili tvůrci česko-slovenské romantické komedie Láska hory přenáší, ve které se objeví Anna Fialová, Lenka Krobotová, Marek Lambora, Csongor Kassai, Natália Germani, Richard Stanke, Petra Nesvačilová, Vanda Chaloupková, Lukáš Příkazký, Noël Czuczor či David Kraus.

Být nevěstou a vdávat se je samo o sobě dosti stresující. Ale když se ztratí ženich, rozjíždí se pátrání po něm a do toho všeho svůdník a instruktor lyžování Petr plánuje za pomoci hotelového hosta Kláry rande pro nejkrásnější ženu v hotelu, je o zábavu postaráno. Navíc, vše se odehrává během jednoho dne.

„Láska hory přenáší je konverzační romantická komedie plná dialogů. Příběh se odehrává v průběhu několika hodin jednoho dne, které divákovi vyprávíme postupně třikrát, a to vždy z úhlu pohledu jiné postavy. Tyto tři dějové linie se prostřednictvím postav postupně propojují a ovlivňují. Vzniká tak velký prostor pro množství nedorozumění a komických situací,“ přiblížil snímek režisér Jakub Machala.

Natáčení probíhalo v březnu ve Vysokých Tatrách v hotelu Hubert v Gerlachově za přísných hygienických podmínek. Tvůrci po poslední klapce s radostí oznámili, že vše proběhlo hladce a bez jediného pozitivního případu COVID-19. O perné chvíle se ovšem postaralo počasí. Pár dnů před natáčením v exteriéru začal tát sníh a hrozila potřeba umělého zasněžování. Vše nakonec dobře napadlo a sníh napadl přírodní.

Premiéra romantické komedie Láska hory přenáší je naplánovaná na období Valentýna v únoru 2022.

(Foto: Bontonfilm)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací