Tvůrci pokračování pohádky Tajemství staré bambitky 2 zveřejnili zákulisní záběry z natáčení

I tentokrát se děj točí kolem rodiny.

V dubnu obsadil filmařský štáb spolu s herci zámek v Mníšku pod Brdy, aby zde vznikla první sérii záběrů pro pohádku Tajemství staré bambitky 2. Velkým pokladem natáčení je Valentýna Bečková hrající malou princeznu Johanku. Ve svých rolích se vrací Ondřej Vetchý jako Hrnčíř/Karaba, Tomáš Klus a Kamila Janovičová jako Jakub a Anička.

Král a královna se učí společně vládnour. Dedeček Karaba se věnuje vnučce Johance a hrnčířskému řemeslu a rádcové Ferenc a Lorenc (Miroslav Vladyka s Jiřím Lábusem) se chtějí pomstít a využijí k tomu „smůlovatou“ královnu Julii (Veronika Khek Kubařová. „Johanka je tím, kdo všechny spojuje, protože rodina je to nejdůležitější, a nejen v našem pohádkovém příběhu,“ řekl režisér Ivo Macharáček.

První video z natáčení odhaluje, že atmosféra na place je velmi uvolněná a všichni herci si své pohádkové role opravdu užívají. Tomáš Klus komentuje vývoj postav, a především svého Jakuba, který dle jeho slov vyspěl. Nechybí ani názor mladinké Valentýnky, která prozradila, jak se jí hraje s ostřílenými herci, jako je její filmový tatínek Klus a dědeček Vetchý.

V pohádce, jejíž premiéra je naplánovaná na 9. prosince 2021, uslyšíme písničky, které složil Václav Noid Bárta.

(Foto: Fairytale Production – Vojtěch Resler)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací