Pohádka Tajemství staré bambitky 2 je natočená. Uvidíme ji v prosinci

Dobro opět zvítězí nad zlem a chamtivostí.

Minulý týden zazněl poslední výstřel loupežníka Karaby. Na zámku v Jindřichově Hradci totiž tvůrci pohádky Tajemství staré bambitky 2 natočili poslední záběry a oznámili, že mají hotovo. Nyní se práce přesunou do střižny, abychom si 9. prosince 2021 mohli vychutnat premiéru v kinech.

Natáčení pokračování oblíbené pohádky trvalo 27 dní a herci i štáb zavítali do osmi různých lokací. Kromě herců, jako jsou Ondřej Vetchý, Tomáš Klus, Kamila Janovičová, Veronika Khek Kubařová, Valentýnka Bečková, Jiří Lábus, Miroslav Vladyka, Václav Noid Bárta, Petr Štěpánek či Markéta Plánková, se ve filmu objeví 8 koní, 25 slepic, 16 hus, kozy, ovce, 1 velbloud a 1 papoušek. Režisér Ivo Macharáček, který stál za vznikem i prvního dílu, prozradil, že filmování sice bylo složitější, ale dle jeho slov, vyšlo moc hezky.

Životy hrdinů se od závěrečných titulků Tajemství staré bambitky posunuli a z Jakuba (Tomáš Klus) a Aničky (Kamila Janovičová) se stali král a královna, dokonce se jim narodila dcera Johanka (Valentýna Bečková). Do cesty a spokojeného rodinného života se jim ale znovu postaví zlotřilí rádcové Lorenc (Jiří Lábus) a Ferenc (Miroslav Vladyka), kteří se snaží ovládnout nezkušenou královnu ze sousedního království (Veronika Khek Kubařová). Bude muset hrnčíř a napravený loupežník Karaba (Ondřej Vetchý) opět vytáhnout bambitku?

(Foto: Fairytale Production – Vojtěch Resler)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací