TV Nova natáčí seriál Pan profesor s Vojtěchem Dykem. Uvidíme ho na podzim

Seriál ze středoškolského prostředí.

Nejen děti se po dlouhých prázdninách vrátí do školy. V prostřední školních lavic se ocitnou i diváci, protože na podzim se na televizních obrazovkách objeví Pan profesor s tváří Vojtěcha Dyka.

Seriál nás seznámí se svérázným profesorem Markem Vlčkem, který ke svému povolání přistupuje jako k poslání. „Myslím, že každý z nás by ve věku kolem 17 let chtěl mít takovýho profesora. Já teda určitě jo. Tudíž se ho snažím hrát takovýho, jakýho bych ho sám chtěl mít… To jest profesora, kterej bere svoje povolání zároveň jako poslání, kterej je parťák, a ne uměle vytvořená chodící autorita, a kterýho prostě baví to, co dělá, a když už něco dělá, tak na sto procent,“ představil svoji postavu Vojtěch Dyk.

Příběh seriálu přinese i romantickou zápletku. O tu se postará půvabná češtinářka Karolína, kterou hraje Beáta Kaňoková: „Je to pro mě nová, velká zkušenost. Ještě nikdy jsem takhle velký prostor v seriálu neměla. Člověk vlastně vytváří postavu, kterou představuje, už to není jen epizodní role, ve které se objeví. I to mě na té nabídce zaujalo. Také jsem se moc těšila na celý tým, který je pro mě určitým příslibem příjemně strávených časů.“

Pan profesor se aktuálně natáčí v prostorách České zemědělské univerzity v Suchdole, a kromě romantiky nabídne i zajímavé téma každé epizody, prostředí pohodového gymplu i vyhrocené momenty a situace. Nový seriál TV Nova vstoupí na televizní obrazovky tento podzim.

(Foto: TV Nova)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací