Seriál Sestřičky Modrý kód končí! Poslední díl, který uvidíme ve středu, přinese velkou explozi

Konec seriálu byl naplánován dlouho dopředu.

Seriál Modrý kód se začal vysílat 25. března 2017. O necelé tři roky později štafetu vyprávění příběhu převzaly Sestřičky, a to 29. srpna 2020. Nyní se osudy lékařů, sestřiček i pacientů v nemocnici Rubava uzavřou, a to velmi dramatickým dílem v akčním stylu. Dle tvůrců nastane skleněné peklo.

Krvavá svatba, tak zní název 78. a zároveň poslední epizody seriálu Sestřičky. Fanoušci Hry o trůny bezesporu tuší, že tento název nevěstí nic dobrého. Tvůrci Sestřiček Modrý kód v čele s šéfautorem Davidem Litvákem prozradili, co velké finále nabídne. Bude to obrovská rána a exploze. V nemocnici totiž vybuchne plyn a všem zúčastněným půjde o životy. „Můžu slíbit, že se nám tam povedlo unikum – v rámci nekonečných seriálů udělat díl z žánru katastrofického filmu se všemi žánrovými zápletkami. Takové malé skleněné peklo v Rubavě,“ uvedl Litvák.

Autoři si pro nás připravili i takové malé déjà vu. Do ohniska výbuchu se totiž dostane doktor Hofbauer (Marek Němec), který stále truchlí nad ztrátou Mery. „Je to trochu symbolický, jsem otvírák i zavírák seriálu. V prvním díle jsem se připletl k výbuchu a v posledním bude taky katastrofa. A v posledním díle mám na sobě smoking, a dokonce i tančím, myslím, že je to důstojné rozloučení se seriálem,“ naznačil Marek Němec.

Poslední díl seriálu Sestřičky Modrý kód bude mít premiéru na televizních obrazovkách 23. června 2021 večer.

(Foto: FTV Prima)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací