V Praze a okolí se natáčí rodinná komedie Přání k narozeninám

Film volně navazuje na Přání Ježíškovi.

Po pauze, kdy se natáčet nemohlo nebo se velmi omezovalo, se filmařské štáby vydaly do ulic. Na území Prahy a v jejím okolí se právě natáčí rodinná komedie o oslavě narozenin s názvem Přání k narozeninám. A jak již to u komedií bývá, pečlivě připravené plány vezmou za své.

Dílo vzniká v autorském tandemu Marta Ferencová a Adam Dvořák a volně navazuje na snímek Přání Ježíškovi, který do kin vstoupí letos na podzim. „Je to rodinná, a tak trochu bláznivá komedie. Skoro všechny role byly psané přímo na konkrétní herce, tedy Simona Babčáková hraje Simonu, Veronika Khek Kubařová Veroniku…,“ prozradila Marta Ferencová. 

Film se pyšní hvězdným hereckým obsazením, a to Eva Holubová a Jaroslav Dušek (ústřední manželský pár), Veronika Kubařová, Simona Babčáková, Jaroslav Plesl, Tomáš Klus, Igor Orozovič, David Švehlík, Matěj Hádek a děti. „Scénář se mi líbil, ale když jsem se dozvěděl obsazení konkrétních rolí, řekl jsem si, že se toho musím účastnit. Spojuje nás podobný smysl pro humor a jsem si jistý, že to bude nezapomenutelný film,“ svěřil se Tomáš Klus.

V minulých dnes jste mohli herce a tvůrčí štáb potkat na Václavském náměstí, kde nemohla chybět výrazně pomalovaná „rybí“ dodávka. Jak to během natáčení uprostřed hlavního města vypadalo, naznačuje fotogalerie.

(Foto: Movie Adama Dvořáka)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací